Laatste Nieuws

Wanneer kun je je voorbereiden op Manschap A in de ELO?

25 augustus 2016

Vorig jaar is een traject ingezet van de implementatie van een Manschap A in de ELO. Dit traject wordt door een beperkt aantal regio’s doorlopen, om de landelijke implementatie zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen. Voor zover nu bekend is, zal in het voorjaar van 2017 alleen nog Manschap A gegeven kunnen worden met een nieuwe leergang middels ELO.

 

Om alle docenten en instructeurs hierop voor te bereiden, heeft de BOGO een programma ontwikkeld. Vanaf januari worden trainingen aangeboden waarin het werken met de Manschap A in een blended omgeving centraal staat. De volgende trainingen worden hiervoor ontwikkeld:

  1. Kennismaken/werken met de ELO op basis van Manschap A. Hierbij komt tevens de inhoud van de leergang aan de orde. Duur: 1 dag;
  2. Theorie en praktijk van het werken met blended learning. Duur: 1 dag;
  3. Toezichthouder (iedere docent die een onlinetoets begeleidt, moet toezichthouder zijn). Deze training wordt gecombineerd met de begeleidingstaak van docenten. Hoe werkt dit in de ELO?;
  4. Beoordelaarstraining: voor iedere docent of instructeur die optreedt als beoordelaar (beperkte groep) is de beoordelaarstraining een vereiste.

De trainingen worden na de zomer opengesteld voor inschrijving. Alle betrokkenen ontvangen hierover persoonlijk bericht. Het volgen van de training is voorwaardelijk voor het kunnen lesgeven in een leergang die met behulp van de ELO is opgezet.

  • De Netelhorst 17 8051 KE Hattem Tel: (038) 4250380