Laatste Nieuws

Bevelvoerders BES-eilanden allen geslaagd!

01 december 2016

Op 25 oktober 2016 zijn alle deelnemers van de BES-eilanden voor de leergang Bevelvoerder geslaagd. De praktijksimulaties gingen over het algemeen erg goed, slechts enkelen hadden een herexamen nodig om te slagen voor Brand.

De praktijkexamens, die met virtuele middelen zijn afgenomen, waren echter de 1e keer voor iedereen succesvol. De online examens waren voor de meeste kandidaten wat minder makkelijk, dit komt met name door de taalbarrière. Uiteindelijk is ook iedereen voor deze examens geslaagd met goede cijfers.

De BOGO en het hele korps van de BES-eilanden zijn erg trots op hun 12 nieuwe bevelvoerders. Brandweer Korps Caribisch Nederland (BKCN) heeft iedereen die betrokken is geweest bij deze leergang een mooi dankwoordje gestuurd. De samenwerking en de kwaliteit die de BOGO samen met de BKCN heeft neergezet, werd geprezen. Over de twee onvergetelijke weken die de deelnemers op vliegbasis Woensdrecht en Trainingsbase Weeze hebben mogen ervaren, wordt nog steeds nagesproken. Kortom het was een zeer succesvol traject!

  • De Netelhorst 17 8051 KE Hattem Tel: (038) 4250380