Laatste Nieuws

Even voorstellen: Gertie van Norel

11 december 2017

Mijn naam is Gertie van Norel en ik ben 39 lentes jong. Ik woon samen met mijn vrouw Yvette en met mijn drie heerlijke, ondernemende kinderen (Nine 7, Tijnn 4, Sep 1) in Vaassen. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om bij mijn gezin te zijn en leuke dingen te ondernemen. Fijn genieten samen!

Als ik tijd over heb, rijd ik graag op mijn motor en loop ik hard of ben ik in de sportschool te vinden. Mijn grootste passie en hobby is echter de brandweer, inmiddels ben ik alweer 7 jaar vrijwilliger bij korps Vaassen. Ik ben gestart met de opleiding manschap A en vervolgens heb ik de leergang Chauffeur/voertuigbediener gevolgd.  Na enige tijd kreeg ik de mogelijkheid om de opleiding Bevelvoeder te gaan volgen en kort daarna ook de opleiding Instructeur. Tijdens de opleiding Instructeur merkte ik dat ik het heel leuk en uitdagend vond om mijn kennis en passie door te geven en dit op een enthousiaste manier over te brengen op de cursisten.

Ik was al een tijdje op zoek naar een brandweer gerelateerde baan, want hoe gaaf is het om je hart te volgen en van je hobby/passie je werk te kunnen maken. Op dat moment kwam er een mooie vacature langs van de BOGO. Ik had meteen het gevoel dat deze functie precies bij mij past, daarom ben ik blij dat ik deze mooie stap heb kunnen zetten. Per 1 november jl. ben ik begonnen als medewerker opleidingscoördinatie. Ik ondersteun de 7 opleidingscoördinatoren van de BOGO. Je zult me daarom regelmatig tegenkomen bij examens, opleidingen op de oefencentra of als instructeur.

Heb je na deze introductie nog vragen, stel ze gerust….

Vriendelijke groet,
Gertie van Norel

  • De Netelhorst 17 8051 KE Hattem Tel: (038) 4250380