Laatste Nieuws

Vragen op maat!

06 november 2013

Vindt u het ook zo vervelend om een enquete in te vullen waarbij veel vragen voor u niet van toepassing zijn? Daar gaan we als BOGO wat aan doen.

Binnen de BOGO wordt op dit moment op diverse manieren geëvalueerd. Waarschijnlijk bent u wel eens benaderd voor het invullen van een enquête of evaluatieformulier. De informatie die hieruit komt, wordt gebruikt voor het verbeteren van de kwaliteit van diverse processen en producten. Op dit moment wordt veelal gewerkt met vaste formulieren die verspreid worden. Ons tevredenheidsonderzoek onder opdrachtgevers vindt al wel digitaal plaats.

 

De BOGO beschikt binnenkort over het cursusadministratiesysteem OTO waarin alles digitaal kan plaatsvinden. Van onze kant betekent dit dat wij u op maat vragen kunnen stellen en dat u niet een standaard formulier hoeft in te vullen waarvan een deel van de vragen niet voor u van toepassing is. Doordat alles digitaal verwerkt wordt, kunnen wij een grote vertrouwelijkheid  van de gegevens garanderen. De BOGO gaat een werkgroep oprichten die in de loop van dit seizoen een juiste invulling gaat geven aan dit project. Centraal in dit project staat de vraag: welke informatie hebben we nodig voor het verbeteren van de kwaliteit van onze producten en processen, en wie is de juiste persoon voor het beantwoorden van onze vragen?

Door het gebruik van een digitaal systeem en de mogelijkheid voor maatwerk, kunnen wij u op meerdere momenten enkele korte vragen voorleggen in plaats van een grote vragenlijst ineens.

We houden u op de hoogte van de vorderingen en hopen uw mening en ervaringen terug te zien in OTO! 

  • De Netelhorst 17 8051 KE Hattem Tel: (038) 4250380