Laatste Nieuws

Nieuwe systemen voor BOGO!

06 november 2013

Traditionele nieuwsbrieven worden steeds vaker vervangen door online systemen voor verzending van e-mailings. De BOGO doet graag mee aan deze nieuwe ontwikkelingen.

Vanaf heden zal de BOGO nieuwsbrief er anders uitzien dan u van ons gewend bent en alleen nog digitaal aan u verzonden worden. Hiervoor maken wij gebruik van een online mailsysteem. Het voordeel hiervan is dat de BOGO inzicht kan krijgen in de interesse van de ontvanger, door te volgen via welke link u onze website bereikt. Zo kan de BOGO de nieuwsbrief beter afstemmen op de lezer.

 

Sinds begin oktober jl. is tevens het nieuwe cursistenautomatiseringssysteem (OTO) in gebruik genomen. Sinds de keuze voor OTO (onderdeel van Veiligheidspaspoort) wordt er hard gewerkt om het zoveel mogelijk op maat te maken voor de complexe administratie die de BOGO onderhoudt. Het wensen- en eisenpakket is doorgespit en het systeem wordt steeds meer ‘eigen’. Als het systeem compleet geïmplementeerd is binnen de BOGO, zal er vervolgens worden gewerkt aan het openstellen voor onder andere onze contactpersonen in de regio’s. Met een werkgroep wordt onderzocht wat de mogelijkheden zijn om gegevens te delen met de bij Veiligheidspaspoort aangesloten regio’s Twente en IJsselland. In een later stadium zullen ook de overige regio’s via een interface toegang kunnen krijgen tot het systeem. Docenten kunnen in de toekomst de presentie digitaal gaan bijhouden en deelnemers kunnen zelf gaan inloggen in een afgeschermd gedeelte van het systeem. Een veelbelovend programma. Op dit moment zitten we echter nog volop in de test- en implementatiefase… nog even geduld dus!

  • De Netelhorst 17 8051 KE Hattem Tel: (038) 4250380