Laatste Nieuws

BOGO gaat de lucht in!

06 november 2013

Met ingang van 23 september jl. staat de BOGO paraat bij Defensie. Op de luchtmachtbasis Woensdrecht zijn docenten en instructeurs van de BOGO gestart met een dagopleiding Manschap A.

Na de afgelopen zomer is de BOGO benaderd om in te schrijven op een aanbesteding van Defensie. De aanbesteding betrof een incompany opleiding van 12 militairen voor de leergang Manschap A en Voertuigbediener/ Pompbediener. De BOGO heeft het aanbestedingstraject met veel enthousiasme opgepakt en een goed onderbouwde offerte uitgebracht. De BOGO heeft de aanbesteding uiteindelijk gegund gekregen op basis van kwaliteit van de opleiding. Hiermee heeft de BOGO een aantal gerenommeerde aanbieders achter zich gelaten en daar zijn we erg blij mee.

Zowel de theorie- als de praktijklessen vinden plaats op eigen terrein van Defensie, luchtmachtbasis Woensdrecht. BOGO docent/opleidingscoördinator Mark Visscher zal het merendeel van de lessen verzorgen en Frans van de Wetering zal dit opleidingstraject als coördinator begeleiden.

Na de start op 23 september hebben we al veel positieve reacties mogen ontvangen. De BOGO ziet een mooie uitdaging om ook in dit segment van de brandweermarkt ervaring op te doen met opleiden. Wij houden u op de hoogte!

  • De Netelhorst 17 8051 KE Hattem Tel: (038) 4250380